EIC Accelerator Challange: Strategic Digital and Health Technologies

EIC Accelerator Challenge se osredotoča na inovacije, ki temeljijo na znanstvenih odkritjih ali tehnoloških prebojih, kjer je potrebno znatno financiranje v daljšem časovnem okviru, preden se lahko ustvarijo donosi. Razpis sofinancira projekte na področjih digitalnih in zdravstvenih tehnologije.

Na EIC Accelerator Challenge – Strategic Digital and Health Technologies se prijavite, če menite, da ima vaše podjetje potencial za vodilno vlogo pri razvoju strateških tehnologij na enem od naslednjih področij:

  • Digitalne tehnologije: Naprave, metode, sistemi, pa tudi delovna načela, procesi in standardi, ki temeljijo na industriji IKT, kot so napredno visoko zmogljivo računalništvo, ‘edge computing’, kvantne tehnologije, kibernetska varnost, umetna inteligenca, verige blokov, tehnologije računalništva v oblaku, tehnologije za internet stvari.
  •  Zdravstvene tehnologije: Orodja za zgodnjo diagnozo na osnovi umetne inteligence; diagnostika na mestu oskrbe; novi pristopi pri celični in genski terapiji, zlasti pri raku; razvoj novih biomarkerjev za klinično prognozo, razslojevanje bolnikov ali namene spremljanja za širok spekter motenj; bioprocesiranje 4.0 (digitalizacija med fazami biološkega razvoja v biotehnološki / biofarmacevtski industriji); zdravstvene obveščevalne službe; in rešitve za e-zdravje (vključno z mobilnim zdravjem) za zdravstvene sisteme, medicinsko prakso in enote za intenzivno nego.

V okviru programa se ne bodo upoštevali predlogi inovacij, ki škodijo okolju, družbeni blaginji ali pa so zasnovane predvsem za vojaške namene.

Več o razpisu in pogojih za prijavo projektov si lahko preberete na spletni strani.

Potrebujete pomoč pri prijavi?

Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo.