Proizvodna podjetja, pridobite oceno vaše digitalne zrelosti!

11/8/2023

Ste vedeli, da so za mikro, mala in srednje velika podjetja na voljo vavčerji v podporo uvajanju digitalnih tehnologij/rešitev v poslovanje?

V okviru EDIH DIGI-SI ponujamo številne (so)financirane ali brezplačne storitve, ki bodo pospešile vašo digitalno preobrazbo.

Napravite prvi korak, izpolnite vprašalnik in nam ga pošljite. Na podlagi odgovorov boste z našim DIGI-SI agentom skupaj izbrali storitve, ki vam lahko pomagajo pospešiti vaše procese, izdelke in storitve. Vprašalnik vam bo razkril tudi primerjavo s sorodnimi podjetji na trgu in izzive, vredne naslavljanja za vašo učinkovitejšo in konkurenčnejšo prihodnost.
Podrobnejša navodila za izvedbo ocene digitalne zrelosti so na voljo TUKAJ.

Prenos vprašalnika.

Kaj vam nudimo v sklopu EDIH DIGI-SI?

Za mikro, mala in srednje velika podjetja so na voljo vavčerji v podporo uvajanju digitalnih tehnologij/rešitev v poslovanje. Podjetja lahko pridobite storitve s področja digitalizacije v vrednosti do 20.000 EUR! Sredstva so omejena, zato pohitite s prijavo!

V projektu EDIH DIGI-SI, ki ga izvaja Univerza v Mariboru s šestimi drugimi slovenskimi partnerji, bo 300+ najboljših slovenskih raziskovalcev s področja digitalizacije in 30+ strokovnjakov za digitalno preobrazbo (DIGI-SI agentov) v naslednjih 3 letih slovenskemu gospodarstvu in javni upravi s področja kmetijstva, proizvodnje, turizma in zdravja omogočilo 70 visokokakovostnih storitev v vrednosti 3,3 mio EUR (več o aktualnih storitvah za podjetja na povezavi Storitve – DIGI.si (digi-si.eu)). Projekt koordinira Digitalno inovacijsko stičišče Univerze v Mariboru (DIH UM).

V okviru EDIH DIGI-SI je slovenskim mikro, malim ter srednje velikim podjetjem na voljo 70 (so)financiranih ali brezplačnih strokovnih storitev, s katerimi lahko celovito podpremo vaše podjetje pri iskanju možnih rešitev oziroma pristopov za rešitev vašega tehnološkega ali razvojnega izziva na področju digitalizacije. Vse storitve so za mikro podjetja brezplačna, za mala podjetja je soudeležba 15 % vrednosti storitve, medtem ko srednje velika podjetja plačajo 30 % vrednosti storitve.

Vsako podjetje lahko v naš sistem vstopi s prijavo na spletni strani digi-si.eu. Za izbiro oziroma nakup katerekoli (tudi brezplačne) storitve morate biti prijavljeni. Prava cena za vas se pokaže, ko izberete velikost vašega podjetja.

Skip to content