Podjetje Seal-Mart d.o.o. s pomočjo DIH UM do 112.000€

22/9/2021

Ponosni smo, da je naš klient, podjetje Seal-Mart d.o.o., z našo pomočjo uspešno pridobil sredstva za digitalno transformacijo skladišča. Podjetje se je s svojim izzivom obrnilo na DIH UM, kjer smo jim svetovali pri izbiri primernega razpisa ter nudili podporo pri pripravi projektne dokumentacije za prijavo na razpis DIH WORLD 1st Open Call. Podjetje je bilo na razpisu uspešno ter je tako pridobilo sredstva v višini 112.000€ za E-TRGOVINSKI SKLADIŠČNI SISTEM ZA PAMETNO PROIZVODNO PODJETJE.

             

S pomočjo dobljenih sredstev bo podjetje naredilo pomemben korak k digitalizaciji svojega najbolj perečega izziva – digitalizacije skladišča – preko treh ločenih, a tesno povezanih stopenj delovanja: 1. nadzor zalog preko črtne kode; 2.implementacija inovativnega sistema Paternoster za majhne in hitro obračljive izdelke; ter 3. Vzpostavitev e-trgovine za  globalno prodajo.  

DIH UM bo v projektu sodeloval kot povezovalni člen, ki bo podjetju pomagal pri vzpostavitvi dolgoročnega sodelovanja z DIH BLUE (Split, Hrvaška) ter vstopu na Hrvaški trg kakor tudi pri ustrezni implementaciji novih tehnologij v podjetje.  

O PODJETJU 

Podjetje Seal-Mart d.o.o. je proizvodno MSP, katerega osnovna dejavnost je proizvodnja tesnilnih rešitev, tesnil in konstruiranih plastičnih in gumijastih izdelkov. Podjetje počasi prerašča v globalno podjetje, ki prodaja vse vrste tesnil ( iz gume, plastike) za različne akterje v industriji. Prisotni so v Avstriji, Nemčiji, Sloveniji, na Filipinih, v Indoneziji in Singapurju, želijo pa si vstopiti tudi na ostale globalne trge. Za učinkovito rast podjetja je nujno potrebna digitalizacija celotnega sistema proizvodnje in skladiščenja.   

Skip to content