Masters of Digital 2022 – Europe’s Digital Moment


Digitalne tehnologije so bile ključnega pomena za odziv Evrope na krizo COVID. Tudi okrevanje bo digitalno, pri čemer bo Evropa vložila 150 milijard evrov naložb z ambicioznim nizom različnih pobud.

Evropska unija si je postavila cilje za naslednje desetletje posodobiti naša podjetja, nadgraditi našo infrastrukturo in ponuditi priložnosti za usposabljanje državljanom.

Vabljeni, da se pridružite najpomembnejši evropski konferenci o digitalni politiki Masters of Digital 2022, ki bo hibridno potekala 3. februarja 2022.

Na dogodku se bodo zvrstila keynote predavanja visokih govorcev, kot so govori predsednice Ursule von der Leyen, komisarke Mariye Gabriel, izvršne predsednice EK Margrethe Vestager, predavanja strokovnjakov ter mnogo interaktivnih panelnih razprav, kjer bodo razpravljali tudi o:

  • Kakšno vlogo ima umetna inteligenca pri preoblikovanju načina našega poslovanja?
  • Kako lahko s podatki izboljšamo svoje življenje?
  • Kako lahko zagotovimo, da je digitalni svet varen pred kibernetskimi grožnjami?
  • Kaj je treba storiti, da se sproži zelena tehnološka revolucija?
  • Kako lahko sodelujemo z našimi vrhunskimi mednarodnimi partnerji pri iskanju rešitev, ki delujejo čezmejno?

Ob zaključku dogodka bodo razglasili tudi najbolj obetavno mlado podjetje v Evropi in podelili nagrado »Future Unicorn«.

Dogodek je brezplačen, nanj se je potrebno le prijaviti.

Vabljeni, da se pridružite najpomembnejši evropski konferenci o digitalni politiki Masters of Digital 2022, ki ga organizira Digital Europe.

Več o dogodku