DigithON: kooperacijsko srečanje na področju digitalizacije v turizmu


Covid-19 je revolucioniral način vzpostavljanja komercialnih partnerstev in iskanja zanesljivih in zaupanja vrednih akterjev za širitev vaše mreže. Imate morda na polici inovativno idejo, vendar vam za izvedbo primanjkuje strokovnega znanja? Iščete pravega ponudnika storitev in digitalnega ponudnika za izboljšanje nekaterih postopkov ali lansiranje novih storitev na trg? Ali ponujate IT in inovativne storitve, ki lahko MSP pomagajo s svojo tehnologijo in podpirajo prihodnjo rast njihovega podjetja?

Dogodek je namenjen ponudnikom rešitev in svetovalcem z izkušnjami na področju turizma, digitalne preobrazbe in storitvenih inovacij, kot tudi za podjetjem, ki iščejo komercialna in/ali tehnološka partnerstva za razvoj svojih projektov in idej. Tako podjetja kot ponudniki storitev lahko ustvarijo svoj profil na platformi in dostop do tržnice, kjer bodo objavljene ponudbe in povpraševanja po poslovnem sodelovanju. Udeleženci lahko najdejo nove partnerje za širitev svoje poslovne mreže in razpravo o inovacijskih možnostih.

S pomočjo mreženja na dogodku bodo udeleženci imeli edinstveno priložnost, da se srečajo s podjetji na področju tehnologij digitalne preobrazbe. Povezovanje bo osredotočeno na digitalno preobrazbo v sektorju turizma. Z udeležbo na 20-minutnih vnaprej določenih sestankih boste imeli priložnost vzpostaviti stike z novimi regionalnimi in mednarodnimi komercialnimi in tehnološkimi partnerji za razvoj vašega podjetja.

Glavne teme:
Na dogodku DigithON bomo obravnavali teme, kot so: razvoj in izvajanje novih procesov v turistični panogi in funkcij z uporabo digitalizacijskih tehnologij, povečanje učinkovitosti v turistični panogi, razvoj storitev / procesov / rešitev IKT.

Ciljne skupine:
Podjetja, ki jih zanima razvoj projektov povezanih z digitalizacijo; podjetja, ki iščejo partnerje in nova sodelovanja; inovativna podjetja in zagonska podjetja, ki iščejo nove stranke in partnerje; strokovnjaki iz turistične branže; akademiki, načrtovani projekti na področju razvoja in inovacij; svetovalci, ki ponujajo svoje storitve itd.

Več o dogodku