CYBER NIGHT


Tudi letos se bodo v okviru tekmovanja Cyber Night udeleženci soočili z reševanjem različnih varnostnih izzivov in si prislužili nova znanja, kot so kriptografija, stenografija, obratno inženirstvo, izkoriščanje spletnih in strežniških ranljivosti … Izzivi bodo zapleteni, vendar primerni za igralce vseh ravni – od veteranov do tistih, za katere je ta CTF prvi, saj številni izzivi ne zahtevajo programskega znanja in so preprosto stvar kreativnega razmišljanja ter sposobnosti reševanja problemov. Udeleženci se lahko nalog lotijo sami ali pa sodelujejo z drugimi in poskušajo kot ekipa doseči čim višje število točk. Zmagovalna ekipa oziroma zmagovalec bo tisti, ki bo rešil največ izzivov in si tako zagotovil najvišje število točk.

Prav tako bodo letos na dogodku potekale slovenske kvalifikacije za možnost sodelovanja na evropskem izzivu kibernetske varnosti 2021 v Pragi! ➩ https://kibertalent.si

Upamo, da se nam pridružite.

Za udeležbo na dogodku je obvezna prijava na Eventbrite.

Srečen lov!

P.S. zaradi okoliščin in aktualnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 je število udeležencev dogodka omejeno. Ker ne želimo, da bi to preprečilo ali omejilo možnost zainteresiranih, da se nam pridružijo na dogodku, smo se odločili, da letos izvedemo dogodek v hibridni obliki. Dogodek bo tako letos istočasno potekal on-site na več lokacijah kakor tudi online. Zato vas prosimo, da ob registraciji izberete željen način udeležbe.

Prijave za podjetja → https://www.gzs.si/Dogodki/4-0…

Več o dogodku: https://cybernight.org/

Več o dogodku