Connect University organizira spletno predavanje “Ženske v kibernetski varnosti 2022”


Connect University organizira spletno predavanje na temo »Ženske v kibernetski varnosti 2022« ob mednarodnem dnevu žena 8. marca 2022! 🌷

»Kljub povečanemu zanimanju za področje kibernetske varnosti ostaja razlika med spoloma. Ženske so med njenimi vrstami še vedno zelo premalo zastopane, medtem ko večino delovnih mest zasedajo predvsem moški. Na prihodnost kibernetske varnosti vpliva njena sposobnost, da pritegne, zadrži in promovira več kibernetskih strokovnjakov, vključno z več ženskami. Potrebujemo interdisciplinarni pristop, da dosežemo visoko raven kibernetske varnosti.« (Vir: Evropska komisija)

Univerza CONNECT bo gostila vodilne ženske na področju kibernetske varnosti, ki bodo obravnavale sodobna pereča vprašanja, delile svoje uspešne zgodbe in navdihnile druge ženske z željo po poklicni karieri na tem področju. Na dogodku se bo razpravljalo tudi o konkretnih ukrepih za privabljanje več žensk na področju kibernetske varnosti in s poudarkom na njihovi ključni vlogi pri tem. (Vir: Evropska komisija)

Izvedite več o dogodku in se prijavite tukaj.