V teku je drugi odprti razpis Change2Twin!


Drugi ocenjevalni vavčer Change2Twin je ustvarjen za pomoč proizvodnim MSP in podjetjem s srednje veliko kapitalizacijo v procesu digitalizacije z zagotavljanjem rešitev Digital Twin, ki podjetjem omogočajo znatno povečanje globalne konkurenčnosti. Želimo zagotoviti enostaven dostop do tehnologij, potrebnih za njegovo uvedbo.

To je edinstven odprti razpis za pomoč 30 proizvajalcem pri njihovi digitalni preobrazbi. Skupaj z 18 partnerji iz EU želi ta evropski projekt zagotoviti sredstva za uvedbo proizvodnje Digital Twin. MSP in MidCaps se lahko prijavijo za ocenjevalni vavčer v vrednosti do 10.000 evrov in prejmejo temeljito analizo svojega digitalizacijskega potenciala ter za uporabo pripravljen recept za uvedbo digitalnega dvojčka.

Kaj ponuja Change2Twin?

  • Projekt nudi upravičencem individualne ocene in pripravljen recept za uvedbo digitalnega dvojčka.
  • Prijavitelji bodo izbrali DIH, s katerim bodo sodelovali, da bodo lahko opravili analizo digitalizacijskega potenciala določenega posla in zagotovili 3 za uporabo pripravljene recepte za implementacijo.
  • Izbrani projekti bodo prejeli do 10.000 evrov pavšalnega zneska za kritje stroškov storitve, vključno s tistimi, ki jih izvaja DIH.

Upravičeni prijavitelji morajo biti proizvodna MSP ali MidCaps, ustanovljena v eni od držav članic Evropske unije in njenih čezmorskih držav in ozemelj (OCT), v pridruženih državah H2020: Albanija, Armenija, Bosna in Hercegovina, Ferski otoki, Gruzija, Islandija, Izrael , Črni gori, Severni Makedoniji, Moldaviji, Norveški, Srbiji, Švici, Tuniziji, Turčiji, Ukrajini ali v Združenem kraljestvu.

Prijavite se pred 30. septembrom 2022 do 17:00 CEST!

Več o razpisu in prijavi tukaj.

Obiščite skupnost Change2Twin.
Obiščite spletno stran Change2Twin.

 

Potrebujete pomoč pri prijavi?

Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo.