Prvi razpis BonsAPPs – Prejmite do 70.000 EUR za razvoj rešitev na področju umetne inteligence


BonsAPPS bo pomagal malim in srednjim podjetjem pri digitalizaciji, saj jim bo omogočil dostop do, umestitev in uporabo umetne inteligence na enostaven in cenovno dostopen način prek platforme Bonseyes Marketplace.

BonsAPPs razpisuje prvi javni razpis za izbiro 30 talentov AI (raziskovalci, doktorji znanosti/postdoktorske študije, inženirji/razvijalci, podatkovni znanstveniki), ki bodo uporabljali orodja in storitve s platforme AI na zahtevo (Bonseyes Marketplace) za reševanje industrijskega izziva z razvite rešitve AI.

FINANCIRANJE, DO 70.000 EUR za razvoj rešitve AI@Edge v 5-mesečnem programu.

KAJ JE BONSAPPS?

BonsAPPS bo pomagal malim in srednjim podjetjem pri digitalizaciji, saj jim bo omogočil dostop do, umestitev in uporabo umetne inteligence na enostaven in cenovno dostopen način prek platforme Bonseyes Marketplace.

Naš projekt je nastal v skladu s strategijo UI Evropske unije za izgradnjo ekosistema odličnosti, ki lahko podpira razvoj in uvajanje AI v vsej Evropski uniji, ki bo sodeloval s platformo AI na zahtevo (AI4EU).

KDO?

30 talentov AI (raziskovalci, doktorji znanosti/doktorati, inženirji/razvijalci, podatkovni znanstveniki).

Fizične osebe: podjetniki / doktorji znanosti, sami ali v skupinah do 5 ljudi, ki so državljani ali rezidenti države članice EU, njenih pridruženih držav ali Združenega kraljestva iz Velike Britanije in NI.

MSP, MidCaps ali raziskovalne in tehnološke organizacije, ki so registrirane v državi članici EU, njenih pridruženih državah ali Združenem kraljestvu iz GB in NI.

KAJ JE POTREBNO NAREDITI?

Z orodji in storitvami storitvene plasti Bonseyes Marketplace (BMP) razvijte, integrirajte in uvedite rešitev AI@Edge, da rešite enega od 10 industrijskih izzivov v avtomobilski, proizvodni, zdravstveni in robotski industriji.

S KATERIMI VIRI?

Modularne storitve, kot so eksperimentiranje, stiskanje modelov, optimizacija, primerjalne analize, uvajanje na strojni opremi in varnost, ki so na voljo prek platforme Bonseyes Marketplace.

KAJ SO INDUSTRIJSKI IZZIVI?

10 Izzivov velikega vpliva v strateških sektorjih, kjer je absorpcija umetne inteligence zelo pomembna za povečanje konkurenčnosti, so opredelile zainteresirane strani v sektorju industrije (vodilna podjetja, grozdi in vozlišča za digitalne inovacije) iz ekosistema BonsAPP.

Kandidati (Talenti AI) morajo dokazati sposobnost izvajanja razvoja in izvajanja tehnologij, ki omogočajo umetno inteligenco, za reševanje posebnih izzivov industrije AI v naslednjih sektorjih:

KAJ SO PREDNOSTI?

FINANCIRANJE

Prejmite do 70 tisoč EUR za razvoj rešitve umetne inteligence v dvostopenjskem 5 -mesečnem projektu, vključno z bonom do 10 tisoč evrov za dostop do infrastrukture HPC Cloud.

TRG BONSEYES

Postanite „certificirani uporabnik talentov AI“ platforme Bonseyes Marketplace in pridobite pravice za ponovno uporabo in trženje rešitev AI za nove izdelke AI@Edge.

POSLOVNA PODPORA

Podpora od poslovnih mentorjev AI za oblikovanje poslovne strategije iz rezultatov.

 

 

Potrebujete pomoč pri prijavi?

Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo.