Odprt je tretji javni razpis DAPSI v vrednosti 2,5 milijona evrov za inovatorje

Odprt je tretji javni razpis preko EU financiranega projekta DAPSI v vrednosti 2,5 milijona evrov za inovatorje, ki razvijajo rešitve na področju prenosljivosti podatkov. DAPSI bo podelil do 150 tisoč evrov nepovratnih sredstev, brezplačen dostop do vrhunske infrastrukture ter brezplačno poslovno in tehnično usposabljanje.

Ali ste internetni inovator pripravljen na reševanje izzivov prenosljivosti podatkov? Pridružite se programu DAPSI in pridobite do 150 tisoč evrov, tehnično in poslovno podporo ter dostop do vrhunske infrastrukture.

KLJUČNE INFORMACIJE:

? 2,5 milijona €  – odprti razpis za inovatorje #dataportability!

? Dotacije do 150 tisoč evrov

? Tehnična in ? poslovna podpora za podjetja

? Dostop do ?infrastrukture

Začnite svojo pot @NGI_DAPSI!

Prijave so odprte

Inkubator za prenos podatkov in storitev (DAPSI) začenja svoj tretji javni razpis za razdeljevanje 2,5 milijona evrov internetnim inovatorjem, ki jim omogoča, da razvijejo nove rešitve na področju prenosljivosti podatkov.

Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) ima namen državljanom bistveno olajšati prenos podatkov, shranjenih pri enem ponudniku storitev, neposredno drugemu ponudniku. Toda v večini primerov je to še vedno težko storiti.

DAPSI bo podpiral vrhunske projekte v 9-mesečnem podpornem programu, kjer bodo strokovnjaki z različnih področij zagotovili uspešno delovno metodologijo, dostop do vrhunske infrastrukture, usposabljanje na temo poslovanja in podatkov, poučevanje, mentorstvo in živahen ekosistem. Poleg tega lahko vsak projekt DAPSI prejme nepovratna sredstva v višini do 150 tisoč evrov.

Kako poteka razpis?

ROK ZA PRIJAVE: Prijave so odprte na F6S do 23. novembra 2021, do 17.00 po srednjeevropskem času.

Prijavite se tukaj: https://www.f6s.com/dapsi-open-call-3/apply

Spletni seminar bo potekal 13. oktobra ob 16.00 po srednjeevropskem času, kjer bodo potencialni prijavitelji dobili več informacij o programu in postopku prijave.

Registrirajte se tukaj: https://www.f6s.com/dapsi-open-call-3-webinar-1-guide-for-applicants

Izbrani prijavitelji bodo sodelovali v dvofaznem podpornem programu za razvoj naprednih rešitev na področjih prenosljivosti podatkov in storitev, se udeležili usposabljanj, predstavili in dostopali do vrhunske infrastrukture s podporo trenerjev. Vsi uspešni projekti bodo napredovali v drugo fazo, kjer se bodo rešitve pospešile in se razvile v trdne prispevke raziskovalni skupnosti in/ali v komercialne rešitve, ki bodo ustrezale potrebam trga

Ste pripravljeni na izzive prenosljivosti podatkov?

VEČ INFORMACIJ:

Izvedite več na spletnem mestu DAPSI in si oglejte spletni seminar.

Potrebujete pomoč pri prijavi?

Izpolnite obrazec in pomagali vam bomo.