Spletni dogodek – Priprava na Infrachain Summit 2021


Luksemburško – slovenski poslovni klub LSBC, v partnerstvu z Infrachain A.s.b.L. in Net service S.p.A., vas vabi, da se pridružite na edinstveni spletni seji – Priprava na Infrachain Summit 2021. Izkoristite priložnost in se udeležite spletnega dogodka: Raziščite možnosti uporabe Blockchaina v resničnih poslovnih/kreativnih industrijah.

Cilj dogodka je raziskati možnosti uporabe Blockchaina v realnem poslovanju in bolje razumeti vrednost Infrachain Summit za vaše podjetje.

Komu je dogodek namenjen

Kdo naj se udeleži: Vodstveni in IT odločevalci na ravni C in srednjem vodstvu; vsi, ki jih zanima, kako se blockchain uporablja v praksi in kako se lahko primer uporabe blockchaina v eni industriji prenese v drugo industrijo.

Dnevni red in vsebina dogodka

Od letošnje izdaje lahko pričakujete naslednje teme:

10:45: Čakalnica se odpre – prosimo, povežite se od tega trenutka naprej, da preizkusite svojo povezavo

Kaj lahko pričakujete od letošnjega srečanja Infrachain Summit – predstavitev uporabe tehnologij veriženja blokov v industriji 4.0, v krožnem gospodarstvu in kreativnih industrijah, Tom Kettels, vodja projekta, Infrachain
Predstavitev primera uporabe: Blockchain z internetom stvari od LIST – Luksemburški inštitut za znanost in tehnologijo
Pretekle izkušnje udeležencev Lucie Mazzoni, ART-ER www.linkedin.com/in/luciazzoni/
Seja vprašanj in odgovorov

Kdaj bo potekal dogodek

Dogodek bo potekal 9. novembra 2021 od 11.00 do 12.00 po srednjeevropskem času preko Zooma.

PRIJAVA na webinar je brezplačna, prijavite pa se lahko na spodnji povezavi:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwsdumtqDoqEt2YnIJ0AcD1SS2xC7oJl-CF

Dogodek je podprt s strani Javne agencije SPIRIT in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo in bo potekal v angleškem jeziku.

Dodatne informacije

Luksemburško – slovenski poslovni klub LSBC vam ostaja na voljo za vse dodatne informacije (Nataša Zajec, izvršna direktorica, tel.: +386 31 390 477, e-pošta: natasa.zajec@lsbc.lu)